Elektromonteur

Werken bij ons

Kwakkernaat techniek is op zoek naar een ervaren elektromonteur utiliteit/industrie

Als ervaren elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het correct (laten) uitvoeren van veelzijdige projecten bij klanten in verschillende segmenten waaronder bedrijven, scholen, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en veiligheidsregio’s.

Binnen het spectrum van de technische mogelijkheden, planning en realisatie neem jij de ondersteunende taken voor diverse en uitdagende projecten voor je rekening. Om de wens van de klant te kunnen vertalen naar een oplossing moet je goed kunnen inleven in de vraagstelling van klant.

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van de wat grotere (complexere) elektrotechnische installaties van projecten en regieklussen. Jij bent iemand die administratief goed is onderlegd en snel en efficiënt projecten rendabel correct kan afsluiten. Hierbij houd je rekening met o.a. de voorcalculatie vs. nacalculatie (te denken aan uren medewerkers en inkoop van materialen en/of werk derden afgezet tegen de werkelijke te maken kosten).

Door jouw technische achtergrond kun jij technische en praktisch uitvoerbare oplossingen vanuit de offerte goed vertalen naar de klant. Je bent communicatief goed richting in- en externe contacten (collega’s en klanten) in woord en geschrift. Je bent in ieder geval een prettige gesprekspartner voor de opdrachtgevers, aannemers en collega’s, en kan hen bij planningsafspraken, uitvoering detailkeuzes, vragen en/of storingen prima te woord staan.

Jij draagt zorg voor het aanleveren van opleverdocumenten en contracten conform specificaties en afspraken Jij beheerst de kunst van het zowel tevreden houden van de klant als het zo laag mogelijk houden van de kosten.

De projecten zijn geen standaardprojecten, maar allemaal maatwerk. Dit is uitzoekwerk en vergt een grondige en nauwkeurige voorbereiding. Dit zorgt er wel voor dat je nooit bent uitgeleerd en jezelf zult blijven ontwikkelen!

Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en over een hoge mate van zelfstandigheid en integriteit beschikt. Jij bent iemand die de dynamiek van de (medewerkers in de) organisatie naar een hoger level kan tillen en beschikbaar voor 40 uur per week.

Dit bieden we jou.

Dit ben jij.

Geïnteresseerd geraakt?

Wil je meer weten over deze functie of over Kwakkernaat Techniek? Neem dan contact op met Johan Boot, directeur via 06- 47 139 681. Mailen kan ook info@kwakkernaat.net