Werkvoorbereider

Werken bij ons

Kwakkernaat techniek is op zoek naar een werkvoorbereider.

Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider/administrateur/calculator/planner/programmeur elektronische sluitsystemen ben je verantwoordelijk voor het technisch correct voorbereiden en (laten) uitvoeren van veelzijdige projecten bij klanten in verschillende segmenten waaronder bedrijven, scholen, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, veiligheidsregio’s.

Binnen het spectrum van de technische mogelijkheden en uitvoering, financiële verantwoording, planning en realisatie neem jij de ondersteunende taken voor diverse en uitdagende projecten voor je rekening. Om de wens van de klant te kunnen vertalen naar een oplossing moet je goed kunnen inleven in de vraagstelling van klant en onze adviseurs sluitsystemen.

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit de werkvoorbereiding van aanvragen en in opdracht gegeven projecten en regieklusjes. Jij bent iemand die administratief goed is onderlegd en snel en efficiënt projecten rendabel kan afsluiten. Hierbij houd je rekening met o.a. de voorcalculatie vs. nacalculatie (te denken aan uren medewerkers en inkoop van materialen en/of werk derden afgezet tegen de werkelijke te maken kosten).

Door jouw technische en/of administratieve achtergrond kun jij technische en praktisch uitvoerbare oplossingen vanuit de offerte goed vertalen naar de klant. Je bent communicatief goed richting in- en externe contacten (collega’s en klanten) in woord en geschrift. Je bent in ieder geval een prettige gesprekspartner voor de opdrachtgevers, adviseurs, aannemers en collega’s, en kan hen bij planningsafspraken, uitvoering detailkeuzes, vragen en/of storingen prima te woord staan.

Jij draagt zorg voor het aanleveren van opleverdocumenten en contracten conform specificaties en afspraken Jij beheerst de kunst van het zowel tevreden houden van de klant als het zo laag mogelijk houden van de kosten.

De projecten zijn geen standaardprojecten, maar allemaal maatwerk. Dit is uitzoekwerk en vergt een grondige en nauwkeurige voorbereiding. Dit zorgt er wel voor dat je nooit bent uitgeleerd en jezelf zult blijven ontwikkelen!

Dit bieden we jou.

Dit ben jij.

Geïnteresseerd geraakt?

Wil je meer weten over deze functie of over Kwakkernaat Techniek? Neem dan contact op met Johan Boot, directeur via 06- 47 139 681 of Stephan van Engeldorp, adviseur sluitsystemen via 06- 44 99 64 28. Mailen kan ook info@kwakkernaat.net