Toolbox meetings met resultaat

Kwakkernaat Techniek B.V. wil naast uitblinken in haar diensten en projecten, ook het hoogst mogelijke niveau van veilig en gezond werken nastreven.

Aandacht voor onze medewerkers, het milieu en maatschappelijke omstandigheden is een belangrijke investering in onze organisatie.

Eén van de manieren waarop wij hier invulling aan geven is door middel van het organiseren van kwalitatieve Toolboxmeetings. Hiervoor maken wij gebruik van instructievideo’s van de Bouwbox. Praktijkgerichte instructiefilms spreken meer tot de verbeelding en zorgen ervoor dat het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers wordt vergroot. De Bouwbox is een kennisoplossing van Construction Media B.V., naast Toolboxfilms bieden zij ook een audiovisuele VCA cursus aan waar wij gebruik van maken.

    Plaats een reactie

    Your email address will not be published. Required fields are marked*