SALTO mobiele oplossingen toegangscontrole via smartphones

Met de JustIN technologie van SALTO kunnen smartphones gemakkelijk en voordelig een belangrijke rol innemen in toegangscontrole oplossingen. JustIN Mobile zorgt ervoor dat deuren met een smartphone geopend kunnen worden. JustIN SVN (SALTO Virtual Network)maakt van de smartphone een update punt om toegangsrechten op de ID drager direct bij te werken.

Voor de communicatie tussen de smartphone en elektronische sloten maakt JustIN Mobile gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE). De mobiele sleutel wordt “Over the Air” (OTA) gestuurd, van de SALTO management software naar de geïnstalleerde JustIN Mobile app op een geregistreerde en geverifieerde smartphone. Als er een nieuwe sleutel klaar staat ontvangt de gebruiker een bericht met informatie over de deuren waarvoor toegang gegeven is.

Vervolgens kan de smartphone bij het slot aangeboden worden en start de communicatie via de Mobile app. De gehele gegevensoverdracht en de mobiele sleutel zelf zijn gecodeerd en beveiligd tegen kopiëren. Gebruikers kunnen hun mobiele sleutels altijd en overal ontvangen. Dit maakt de uitgifte van sleutels en het toewijzen van toegangsrechten nog flexibeler, zonder enige concessies te doen aan veiligheid. JustIN Mobile kan gebruikt worden samen met of in plaats van RFID* dragers zoals kaarten of tags.

    Plaats een reactie

    Your email address will not be published. Required fields are marked*