XS4 Lange afstandslezer van SALTO

De XS4 Lange afstandslezer van SALTO Systems is een aanwinst voor toegangsidentificatie op langere afstand. Het identificeert gebruikers en voertuigen automatisch op een afstand van meerdere meters, zonder dat er een identificatiemiddel voor de lezer gehouden moet worden. De oplossing is vooral handig bij toegangscontrole van parkeerplaatsen en verkeersmanagement.

De lezer is verkrijgbaar in twee modellen, voor een bereik tot maximaal drie meter en tot zeven meter.
De behuizing van gegoten aluminium is bijzonder robuust tegen invloeden van buitenaf en tegelijk compact van vorm. De XS4 Lange afstandslezer is gemaakt voor real-time identificatie. Om dat tot stand te brengen verbindt een interface adapter de lezer met de online XS4 2.0 besturing via een Wiegand-interface. De lezer kan met een verstelbare beugel op leidingen of oppervlak gemonteerd worden.

Voor de identificatie maakt de lange afstandslezer gebruik van passieve UHF-technologie. Personen en voertuigen houden een identificatiemedium bij zich, daarvoor zijn passen beschikbaar met een combinatie van UHF en Mifare DESFire EV1 alsook UHF en Mifare Classic. Daarnaast zijn er transponder stickers met UHF verkrijgbaar voor voorruiten en metaal.

De lange afstandslezer is naadloos geïntegreerd in het XS4-platform van SALTO en kan worden beheerd via de ProAccess SPACE software voor toegangscontrole.

    Plaats een reactie

    Your email address will not be published. Required fields are marked*